Er is leven na de dood!

Schreef ik eerder over Twitteren vóór je geboorte, nu kan je ook mailen ná je dood! Het wordt alsmaar gekker. :no:De Last Message Club biedt een dienst aan waarmee je op (voor je dood) vastgestelde data mails kunt versturen, die je eerder (!) klaar hebt gezet in een speciale mailbox. Zo kan je je geliefden op hun verjaardagen verrassen met een felicitatie! Ook video’s, foto’s of muziekjes zijn mee te sturen. Waar ik nog over tob: wat zou je krijgen als je een antwoord stuurt op zo’n mailtje. Een Out of Life-reply?

Ik zit niet te wachten op mail van een overledene. Ik vind het erg macaber. Kennelijk zijn er mensen die daar anders over denken, want zo’n product wordt natuurlijk pas op de markt gezet na een goed marktonderzoek. Het is in elk geval een nieuwe vorm van second life!

Ps. Ik hoorde laatst ook nog een verhaal over een webcam in een doodskist. Zie je hoe je vriendin wordt opgepeuzeld door de wormen. Behoorlijk ouderwets, helemaal niet interactief 😉

Be Sociable, Share!

Leave a Reply