Ongeboren twitteren.

Ik had het me nog zó voorgenomen: niets meer over Twitter op mijn blog. Tot nu toe kon ik mij inhouden. Maar vandaag in de Volkskrant*: ongeboren kinderen twitteren! Nu móet ik toch wel! Wat is het geval? Iemand heeft een apparaatje uitgevonden dat een tweet genereert als de baby in de buik schopt. Zo kan de hele familie op de hoogte blijven van de activiteiten van het kind i.o. Het gaat je waarachtig nog tegenvallen als het kind geboren is: geen twitters meer! Of kan er getwitterd worden dat de luier vol is? Het apparaatje moet nog in productie genomen worden.
Er wordt in de krant overigens ook gesproken over meer serieuze toepassingen, zoals het twitteren van hartslag of suikerspiegels.

Overigens schijnen jongeren niets te zien in twitteren. Dat stelt me nou weer gerust.

* Claire Cain Miller. Met Twitter kun je meer dan je denkt. Volkskrant 16 april 2009. Vertaling van artikel uit New York Times

Leave a Reply