Google loves Aquabrowser?

Op enkele weblogs wordt geschreven over een nieuwe manier waarop Google zoekresultaten wil gaan tonen. Google test het nog uit, maar er zijn al wat kijkjes in de keuken gepubliceerd. Een van de uitprobeersels is het "wonderwheel", waarmee relaties tussen zoekresultaten worden getoond. In een blogposting op Google Blogoscoped wordt hierover geschreven. Het wiel doet verdraaid veel denken aan de manier waarop Aquabrowser haar zoekresultaten presenteert.

Be Sociable, Share!

2 thoughts on “Google loves Aquabrowser?

  1. Spannend! Ik ben benieuwd wat het testresultaat van Google zal zijn. Ik ben geïnteresseerd vooral in Aquabrowser.

  2. Hoi Anneke,

    Interessante dingen staan op jouw weblog. Binnenkort kom ik de deur niet meer uit, zoveel is er bij te houden.. Ik ga je ook volgen.
    88|

Leave a Reply