Twitter from heaven

Sinds een paar maanden probeer ik de zin en onzin van Twitteren te doorgronden. Vooralsnog slaat de balans door naar onzin. Sinds vandaag volg ik de Twitters van onze kroonprins, de paus en de Dalai Lama. Zonder Twitter tel je kennelijk niet meer mee. Zelfs God heeft een Twitter, afkomstig "from heaven". God twittert niet erg geloofwaardig, die ga ik niet volgen. Ik ben wel benieuwd of de andere VIPs nuttige informatie de wereld in Twitteren. En of ze te vertrouwen zijn. De Dalai Lama Twitter vermeldt: Not affiliated with the real Dalai Lama; Visit the official site www.dalailama.com for more information. Toch zijn er ruim bijna 20.000 volgers van deze Twitter. De Paus heeft maar een handjevol volgelingen, en ik twijfel ook aan de herkomst van zijn Twitter, gezien de volgende opmerking in de kantlijn: Theologically conservative ideology preserving and defending traditional Catholic doctrine and values. Zou hij dat over zichzelf zeggen?

Willem-Alexander twittert de titels van zijn blog bijdragen. Volgens Twitter zit ie nu al een dag of 2 in een gletscherspleet op Antarctica. Dat vind ik dus wél geloofwaardig!;) 

Krijg net een mailtje dat de Daila Lama mij nu ook volgt!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply