Weblog politie slaat weer toe

:= Voor een cursus over social software ben ik mbv weblogsoftware van de Universiteit Leiden een weblog aan het inrichten. Een van de postings gaat over wiki’s. Ik krijg het echter niet voor elkaar om een link aan te brengen naar een wiki die gemaakt is in pebewiki (je schrijft het anders, maar dat is verboden). De beoogde wiki verzamelt weblogs over bibliotheken, onschuldiger kan toch niet? Ik heb een kijkje genomen in de lijst van verboden woorden die gehanteerd wordt. Inderdaad veel seks (met een x durf ik het hier niet op te schrijven) en aanverwante artikelen. Maar niet mogen linken naar een serieuze wiki gaat me toch te ver. Ik hoop dat er een lezer is die dit kan veranderen, want onze cursus wordt er nu ook door belemmerd.

Be Sociable, Share!

6 thoughts on “Weblog politie slaat weer toe

 1. Ik kan me totaal niet voorstellen wat er mis is met “onze wiki” maar Willem van Valkenburg zal het wel zo bepaald hebben.
  Dit was dus om uit te proberen of het in het commentaar wel mag 😉 -Zei ik, maar ik heb zwaar gerdigeerd in dit comeentaar om het gepost te krijgen-.
  We bieden trouwens meer dan alleen blogs. Maar dat wist je natuurlijk al.

 2. Hoi Edwin,
  Ik heb mijn bericht aangepast. Ik werk in een applicatie die wordt aangeboden binnen de Universiteit Leiden.

 3. Maar waar komt dat probleem dan vandaan? Met welke software werk je, dat dat niet mag?

  Is het misschien een idee om de link eerst om te zetten met tiny url of een vergelijkbare site?

  (met dat ik dit tik zie ik dat het adres van Tiny url ook niet ingetikt mag worden…Ik denk dat ik het begin te begrijpen

Leave a Reply